Elke dag worden er nieuwe blogs gestart. Tonyskitchennl is
er een van. Waarom dan toch weer een blog over eten, drinken en koken?
Omdat ik graag mijn passie deel met iedereen die daarin is geïnteresseerd.
Dus alle foodies van de wereld, maar wellicht juist de mensen die van lekker
eten houden en niet weten hoe dat klaar te maken is deze blog nog leuker, want
je Tonyskitchennl ook in jouw eigen keuken halen voor een workshop, diner met
vrienden en familie. Een ouderwets diner met oma’s recepten tot alle food
trends die er zijn.
Voorop staan de smaken en puurheid van ingrediënten, die ook
af en toe stout mogen zijn en niet geheel goed voor de lijn!
Met mijn achtergrond van een indische moeder en spaanse
vader heb je gelijk twee belangrijke eetculturen aan boord.
Elke week gaan we lekkere recepten toevoegen en later
verslag doen van leuke kook workshops, zo nu en dan wat “keuken zendelingen
werk” verrichten.
Deel je die passie of ben je gewoon benieuwd naar de blog,
volg ons dan en ik hoop dat de recepten klaar maakt voor je dierbaren. Vandaag
de eerste blog en hopelijk de start van een serie lekkere, leuke, simpele en
verse gerechten maak blogs.
En daarnaast leuke food events, bij mensen thuis, op locatie
en festivals.
Volg mij op mijn culinaire reis.
Ik krijg trek in al dat heerlijke eten en ben benieuwd naar je volgende blogs.
BeantwoordenVerwijderenWij willen wel als culiliteraire proefkonijnen fungeren! ;)
BeantwoordenVerwijderenHet is niet koken het is toveren wat jij doet !!
BeantwoordenVerwijderen